Itthon » Intézmények

Osztják az élelmiszersegélyt

Megérkezett az élelmiszercsomagból hiányzó méz, ezt az Eötvös József Szakközépiskola bentlakásánál vehetik át az érintettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Élelmiszersegély
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. január 15., 15:00
0 hozzászólás. 

A kormány 600/2009-as határozata értelmében az Európai Unió intervenciós tartalékaiból élelmiszertámogatásban részesülnek a többszörösen hátrányos helyzetű személyek: a 416/2001-es törvény értelmében szociális segélyben részesülők, a 72/2002-es törvény értelmében munkanélküli segélyben részesülők, a kisnyugdíjasok, akiknek az összesített nyugdíja nem éri el a 400 lejt, az I. és II. fokú fogyatékkal élők, valamint a speciális törvények kedvezményezettei, ha az összesített jövedelmük nem éri el a 400 lejt.

Ezen a héten megérkezett a hiányzó méz, ezért az érintettek felvehetik azt, valamint felhívják azok figyelmét, akik még nem vették át a többi élelmiszert sem, hogy megtehetik az Eötvös József Szakközépiskola bentlakásánál január 21-étől, keddtől péntekig 9 és 13 óra között.

A Hargita Megye Tanácsa által összeállított névjegyzék, amely az élelmiszertámogatásban részesülő személyeket tartalmazza, megtekinthető a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, valamint az osztás helyszínén.

Az élelmiszertámogatás átvételekor fel kell mutatni a személyazonossági igazolványt és át kell adni a jogosultságot igazoló irat másolatát (nyugdíjszelvény, munkanélküli igazolványt, fogyatékossági bizonylat).

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."