Itthon » Intézmények

Ide mehetsz vásárolni húsvétkor

Legközelebb kedden lehet a hivatalokhoz fordulni, az ünnep miatt hétfőn zárva tartanak. Az élelmiszerüzletek nagy része is zárva lesz vasárnap és hétfőn.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

merkur-bevasarlas-ufo
Illusztráció: Egyed Ufó Zoltán
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 03., 14:14
0 hozzászólás. 

A városháza kedden, április 7-én nyit, azonban ugyanez a bankokról, más intézményekről nem mondható el, az ortodox húsvét idén egy héttel későbbre esik, így nekik akkor lesz munkaszüneti nap.

Az ügyeletes gyógyszertár Csipkebogyó gyógyszertár (Bethlen Gábor utca 59., telefon 0266-217027) lesz, szombaton 9 és 14, vasárnap 18 és 20 óra között lesz nyitva Tünde gyógyszertárat kivéve (szombaton, vasárnap és hétfőn is 10 és 18 óra között lesz nyitva) a többi zárva lesz.

Ami a fogorvosi ügyeletet illeti, szombaton és vasárnap 9 és 13 óra között dr. Vajna Zsolt Péterhez (Gyepes bejárat 8., telefon 0266-218250, 0724-534767) lehet fordulni.

A fontosabb élelmiszerüzletek szombaton a megszokott program szerint nyitanak, ünnepi nyitva tartásuk a következőképpen alakul:

A Merkúr áruház élelmiszer részlege (1918. december 1. utca) vasárnap zárva lesz, hétfőn 8 és 16 óra között lesz nyitva. A Szuper üzletek, a Market, a Csemege, Diszkont és a Horizont mindkét nap zárva tartanak, akárcsak a Harmopan kenyérüzletek. Szombaton azonban szinte minden élelmiszerüzlet a megszokott nyitvatartása szerint dolgozik, így aznap be lehet szerezni még az enni- és innivalót.

A Kauflandba szombaton 8 és 16 között, hétfőn 9 és 16 között lehet vásárolni, vasárnap zárva lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."