Itthon » Intézmények

Megint jár a hatos busz

Talán láttad is, de nem hittél a szemednek? Itt a friss menetrend!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

buszjarat
archív fotó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. október 16., 10:18
0 hozzászólás. 

Minden hétköznap reggel iskolába, munkába, piacra, majd a déli és a délutáni órákban haza is viszi az udvarhelyieket a szabadságról visszatért hatos számú buszjárat – tudtuk meg a városházától.

A hatos egy óra alatt járja körbe a várost a kadicsfalvi végállomástól és ugyanoda tér vissza. Ezekben az időpontokban indul városnéző körútjára: 6.30, 7.30, 11.50, 12.50, 13.50, 14.50. Körülbelül egy félóra alatt ér a mozihoz és további harminc perc alatt ér vissza.

Az útvonal azonos a korábbival, a megállók viszont némileg változtak – ha nem másban, a nevükben – az évekkel ezelőtti menetrendhez képest. Bethlenfalván a Termés utcánál, a Napkeletnél és a Haáz Rezső utcánál áll meg, majd a Kauflandot és a piacot érinti. Szombatfalván megáll a Kós Károly iskolánál, az Orbán Balázson a Septimiánál, majd az Ugron kúriánál fordul és a Tamási Áron utcában a Lejtő utcai kereszteződésnél áll meg. Legközelebb a parknál vagy a Bocskai háznál lehet le- vagy felszállni, és a Sziget utca végén, a Merkúr közelében.

A terelőúti körforgalomnál visszakanyarodik a mozihoz, s a Patkót érintve a Tábor és a Kórház megálló következik – kimarad a Szent János, majd a Gábor Áron, Kisköved, Bethlen-negyedi park, Építők, Szabók. Bethlenfalván még megáll a Fecske és a Termés utcáknál, mielőtt visszaér Kadicsfalvára.

A menetrendet ide kattintva lehet megnézni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."