Itthon » Intézmények

Ne dőlj be a csalóknak!

Több fogyasztó jelezte az ivóvíz-szolgáltatónál, hogy egy ismeretlen vállalkozó „hálózati mosatást" vállal a cég nevében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Csaló
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 27., 09:14
0 hozzászólás. 

Az ügyfelek arról számoltak be, hogy a város területén egy, az ivóvízhálózat üzemeletetője számára ismeretlen vállalkozó az Aqua Nova Hargita Kft. nevében belső hálózati mosatást vállal, illetve több helyen azt is állították, hogy ezt kötelező elvégezni.

Az Aqua Nova Hargita Kft. teljesen elhatárolódik az illető vállalkozó tevékenységétől, ugyanis a cég belső hálózatokon munkálatokat csak megrendelés alapján végez. Szennyvízhálózati munkálatokra nem adtak semmiféle megbízást külsős cégeknek – hívja fel a figyelmet a szolgáltató közleménye.

A szolgáltató arra kéri a lakókat, cégtulajdonosokat, hogy legyenek elővigyázatosak, kérjenek visszaigazolást gyanús esetekben, illetve ha az Aqua Nova Hargita Kft. nevére hivatkozva belső hálózati mosatási munkálatra jelentkeznek, hívják a helyi rendőrséget a 0266-210210-as, vagy az Aqua Nova Hargita Kft.-t a 0266-216028-as telefonszámon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."