Itthon » Intézmények

Négyen akartak öngyilkosok lenni

Gyógyszerrel akarták megölni magukat, de megmentették őket a mentősök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

ongyilkossag2
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. november 29., 22:21
0 hozzászólás. 

A november 23. és 29. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonnégy személyt szívproblémákkal, kilencet agyvérzéssel vitt el a mentő, öt szívinfarktus is volt. Harminckilencen magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, huszonnégy várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas emberek száma huszonkettő volt, testi sértés miatt négy ember került kórházba, tízen csonttöréssel kerültek mentőbe. Összesen öt közlekedési baleset történt, ezekben öten megsérültek.

Pillanatnyi elmezavarral tizenhét személy került kórházba, tizenkilencet pedig ájulás miatt kellett, hogy bevigyen a mentő, tizenegy ittas emberhez is mentőt hívtak.

Asztmás krízissel egy embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel nyolcat, nehéz légzéssel pedig harminckettőt. Gyomorvérzéssel négy ember került kórházba, allergia miatt pedig hat. Négyen gyógyszerrel akartak öngyilkos lenni, de megmentették őket, két égési sérülés is történt. Csíkdánfalván történt egy tragédia, keddre virradóra egy lakóház leégett, tulajdonosa életét vesztette, a férfi füstmérgezésben halt meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."