Itthon » Intézmények

Lezárták a Győzelem utcát

A Kisköved és a Gábor Áron utca közötti szakaszon november végéig nem lehet autóval közlekedni, a Küküllő és a Bükkfa utcát is feltúrják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

kerülőút tábla
Befordulni tilos
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2016. november 04., 11:09
0 hozzászólás. 

Három utcában cserélik ki a teljes ivóvíz-vezetéket december közepéig. Teljes vezetékcsere zajlik a Győzelem utca Kisköved és Gábor Áron utca közötti szakaszán, valamint a Bükkfa és a Küküllő utcákban.

csovezes4

Az önkormányzat hosszú távon meg szeretné javíttatni a útszakaszt, ezért kérték az Aqua Nova Kft.-t, hogy végezze el a Győzelem utcában a vezetékcserét. A környéken nagyon régiek a csövek, ezért rengeteg problémát okoztak – mondta Ülkei Erika, az Aqua Nova Kft. marketingigazgatója.

A munkálatok befejezésének ideje nagyban függ az időjárástól, úgy tervezik, hogy a legmostohább körülmények között is el tudják a három utcában végezni a munkát december közepéig. Ha jó idő lesz, két-két és fél hét alatt végezhetnek az Aqua Nova kft. munkatársai és alvállalkozói.

csovezes3

A csere vízszünettel is fog járni, de ez nem egyszerre lesz az egész utcarészen, hanem lépcsőházanként, amikor a régi csövet az újra cserélik, illetve a tömbházbeli vezetéket rákötik az utcaira.

Az önkormányzat megbízásából történő beruházás összértéke a három utcában összesen 380 ezer lej ÁFA nélkül – tájékoztatott a vízszolgáltató marketingigazgatója.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."