Itthon » Intézmények

Otthonról is kérhetsz időpontot az autóátíráshoz

A Hargita megyei prefektúra is belépett a 21. századba. Ha az ügyintézés még nem is megy interneten, sorszámot már kérhetsz hozzá online.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

Képernyőfotó a prefektúra online időpontkérésekre szolgáló oldaláról
Képernyőfotó a prefektúra online időpontkérésekre szolgáló oldaláról
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. február 20., 13:23
0 hozzászólás. 

Múlt hétfőn, február 13-án vezették be élesben a Hargita megyei tanács kezdeményezésére a jogosítványcserénél szokásos ügyintézéshez szükséges sorszámok online kiváltását.

Hétvégétől gépjárművek bejegyzésére, törlésére és átíratására, valamint az ideiglenes rendszám kérésére is igénybe vehető a Hargita Megyei Prefektusi Intézmény honlapja, a prefecturahr.ro román nyelvű változata. A magyar és angol nyelvű oldalon cikkünk írásakor csak üres oldalakra vezető linkeket találtunk

Így kérhetsz időpontot

Sorszámot legtöbb két hónapra előre lehet kiváltani kizárólag munkanapokra. Két sorszám kiváltása nem lehetséges, csak azután kérhető újabb dátum, amikor a korábban igényelt időpont már lejárt.

Az igénylőknek a kitűzött napon és órában, személyi igazolvánnyal és a kinyomtatott sorszámmal kell megjelenniük a helyszínen.

Az ügyintézés időpontjával azonos napra csak reggel 7 óráig lehet sorszámot kiváltani a zöld négyzetekre kattintva. A pirossal jelölt dátumokon már minden időpont elfogyott.

sorszamkeres2

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező, a neveket ékezetek nélkül kell beírni, a cím és e-mail cím helyes megadása fontos, mert azok segítségével fogják a hivatalnokok tartani a kapcsolatot az ügyfelekkel.

A rendszer román nyelven működik. Barti Tihamér, a megyei tanács alelnöke kéri a polgármesteri hivatalokat, segítsék ügyfeleiket az online űrlapok kitöltésben.

A jogosítványcseréhez ide kattintva, ideiglenes rendszámhoz ezen a linken, járműbejegyzéshez, törléshez pedig itt kérhető sorszám.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."