Itthon » Kék fény

Két közúti baleset is történt

Egy útkereszteződésben nem adott elsőbbséget, ezért üközött össze két gépjármű, valamint egy motoros is megsérült június 10-én.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Rendőrkocsi
Ketten könnyebben sérültek
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 12., 07:39
4 hozzászólás. 

A 137/A és a 137-es megyei utak kereszteződésében nem adott elsőbbséget Ócfalva közelében a 78 éves M. F. Bögöz községi lakos, így június 10-én 12 óra 45 perckor összeütközött a szabályosan közlekedő 58 éves felsőboldogfalvi L. M. gépjárművével.

A közúti balesetben könnyebben sérült a második gépjármű utasa, az 59 éves C. I.. A két autó összetört. M. F. ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indult eljárás.

Szintén június 10-én 18 órakor Gyergyóújfalu közelében a 138-es megyei úton nem tartva be az útviszonyoknak megfelelő sebességet egy kanyarban elvesztette uralmát motorkerékpárja felett és az út szélére borult. A 24 éves székelyudvarhelyi C. A. könnyebb sérülésekkel megúszta.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Atek88
2012-06-14 08:12:48
Motoros baleset
Ez felhaborito, meg hogy nem az utviszonyoknak megfeleloen......hat kerdem en ha egy megyei uton, ami elmeletileg aszfalt ut tele van homok savokkal, foleg a kanyarokban amelyek alig eszrevehetok, hogy lehet az "utviszonyoknak" megfeleloen motorozni???talan cross motorral???persze a hatosagok ienkor is a az aldozatot veszik hibasnak, igy a legegysezerubb, ahelyett kirakhatnanak egy tablat vagy valami, de ebben az orszagban nem ha minek azt,inkabb rakenik az emberre...s meg fizessed rendesen az adokat....
En elotte haladtam szinten motorral, csak a szerencsen mulott h nem en voltam a helyeben...
avatar
kszl
2012-06-14 08:29:56
A legtöbb motorbaleset azért van, mert az ökör húzza, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt. Útviszonyoknak megfelelően vezetni azzal is egyenlő, ha ismered az adott útszakaszt, és úgy hajtasz.

Például nem is olyan régen egy keréken száguldott, a szemből jövő autós későn vette észre a kanyarból kiérve és elcsapta, mint a szart.

Nos véleményem szerint az ilyen motorosok megérdemlik a sorsukat.
avatar
Botosjeti
2012-06-14 09:39:35
khm
kszl, sok esetben igazad van, azonban vetek lenne altalanositani ezekben a helyzetekben. Valo igaz, En magam is elitelem azokat a motorosokat akik feleloseget nem vallalva szaguldoznak az utakon. Ellenben, ahogy Atek88 is leirta, aki szemtanuja volt a tortenteknek, nem mindig a sebesség a gond... Mehet az az ember 40-el is ha olyan utviszonyok vannak, biza benne van a baleset veszelye.
avatar
Atek88
2012-06-14 19:31:25
kedves kszl
Ha nezel tvt akkor lathatod hogy mien sok "okor"autos hal meg mer szaguldozik vagy ittasan vezet...veluk mi van????a masik meg ha te ien komoly csavo vagy hogy ismersz minden utat akkor mer nem mesz el GPS nek???gondolom ha egy "okor" teherautos nem csukja fel rendesen az ablont s elszor vagy fel km homokot az utra azt is elore tudod????azoknak van a tiedhez hasonlo velemenyuk akik csak tavolrol latnak motorost, aki egyszer probalta az maskep velekedik....s szerinted ha "szaguldott" volna akkor konyu seruleseket szenvedett megussza????gondolkodj kicsit s utana irjad az ien serto dumakat...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."