Itthon » Kék fény

Lopott cigit akartak árulni Udvarhelyen

Majdnem 10 ezer csomag cigarettát és az azt szállító gépjárművet foglaltak le Korond környékén a DIICOT és a rendőrség munkatársai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

DIICOT
Illusztráció: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. január 24., 12:41
1 hozzászólás. 

Összesen 9 906 csomag (198 120 db) cigarettát találtak a rendőrség és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) Korond környékén január 23-án 8 óra 30 perckor. A 21 éves, Suceva megyei Fălticeni településről származó C. M. haszongépjárművében (az autó hűtőjében és a karosszériában) rejtette el a csempészárut, amit Hargita megyében adott volna el. A cigarettát és a gépkocsit lefoglalta a rendőrség.

Az elkövetőt 24 órás őrizetbe vették, és kérték az előzetes letartóztatását. C. M. ellen bűnszervezetben való részvétel, zárjegy nélküli cigaretta forgalmazása, adócsalás, hamisítás vádjával indult eljárás.

uh.ro/sajtóközlemény



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
caterpilar
2013-01-25 15:44:22
Miert Lopott es miert Udvarhelyen???
Tisztelt tolforgatok, irjatok valos dolgokat ne csak azert talajatok ki a cikk cimeket hogy minel tobben rakatintsanak.... mi alapjan irjatok hogy lopott... ha igy van ird bele a cikkbe.. mibol gondolod hogy Udvarhelyen akarta eladni.. ha tudod hogy ittvolt ra vevo ird ki azt is ...koszi.. legyen teljes a tortenet .. hat egy oknyomozo riporter vagy Nem>>>????

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."