Itthon » Kék fény

Újabb verekedés a városközpont közelében

Szemtanúk szerint egy férfi megütött és megfenyegetett egy fiatal fiút, majd vele, és két lánnyal autóba szállt, és elhajtott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Tompa László utca
Fotó: Google Maps
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 25., 16:25
2 hozzászólás. 

Olvasóink arról értesítették portálunkat, hogy hétfőn, a kora délutáni órákban a Tompa László utcában, a Varga-patak hídjának közelében található bár előtt egy középkorú, roma származású férfi többször rákiabált, megfenyegetett, és bántalmazott egy fiatal, 19-20 évesnek kinéző fiút.

Egy szemtanú állítása szerint ezt követően a férfi a fiúval és két fiatal lánnyal autójába szállt, majd elhajtottak a helyszínről.

Azt nem tudni, hogy a fiatalok önszántukból szálltak-e be az autóba, vagy sem. Az is kérdéses, hogy az esetet jelentették-e a rendőrségen: erről Gheorghe Filipet, a megyei rendőrség sajtószóvivőjét kérdeztük, akinek nem volt tudomása sem erről, sem más hasonló esetről.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2013-02-25 18:26:28
Fekete Audi volt ? Ha igen lehet tippelni ki volt :)
avatar
hazugpistaba
2013-02-25 18:26:55
találd ki
Ki is szokott lányokat taxiba kényszeríteni,most is ugyanaz a lány,csak most az id fekete csibe tette meg a fia helyett,lehet,hogy neki is kéne egy tárgyalás.Ez van na,most Béluka népszerűbb mint a papa,de mit keres az a lány a társaságukban,nem tanult a tavalyi cirkuszból,a fiatalember is nyámulé Bélának.Rossz vége lesz ennek,aludjatok udvarhelyiek,azonban gyermekeinket nem engedhetjük ki az utcára!


Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."