Itthon » Kék fény

Lakásokból és autókból lopott a két elkövető

Nyitva hagyott lakásokból és gépkocsikból tulajdonítottak el javakat azok a tolvajok, akiket hétfőn kapott el a rendőrség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Rendőr
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 26., 18:00
0 hozzászólás. 

Hétfőn délben értesítette a rendőrséget az 57 éves székelyudvarhelyi F. K., aki arról számolt be, hogy ismeretlen tettesek február 22-ről 23-ra virradóan udvarán álló, nyitva hagyott gépkocsijából 1 910 eurót és 600 ezer forintot loptak el.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy a tulajdonos először használta gépkocsiját és csak aztán jelentette a lopást a hatóságnak. A rendőrség munkatársainak sikerült azonosítani a két elkövetőt, a 16 éves V. G.-t és a 20 éves S. B.-t, mindketten székelyudvarhelyiek, és akiket további öt lopás elkövetésével vádolnak, kettő lakásból, három pedig autóból történt.

A két elkövető csak azokból a lakásokból és autókból lopott, amelyek nyitva voltak, és csak az esti éjjeli órákban tették ezt. A rendőrség szerint 24 665 lej értékben loptak el javakat.

V. G.-t és S. B.-t őrizetbe vették és kérték az előzetes letartóztatásukat. Minősített lopás gyanújával indul eljárás ellenük.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."