Itthon » Kék fény

Belázasodtunk a tavasz miatt

Nagyon sok volt a lázas beteg, összesen 91 ilyet vittek kórházba a mentősök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento
Több baleset is történt
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. március 04., 13:25
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (február 24-március 3.) statisztikája szerint agyvérzéssel tizennnyolc, szívinfarktussal egy, más szívproblémával pedig huszonhat személyt vitt el a mentő. Nyolcan csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig összesen harmincnégyen, de tizenkilenc szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Négy testi sértés, illetve két autóbaleset volt ugyanannyi sérülttel. Két motorosbaleset is volt, egy Bétában, egy pedig Zeteváralján, utóbbi áldozata életét vesztette. Öngyilkossági kísérletek is voltak, egy személy késsel próbált végezni magával, egy fiatal pedig kiugrott egy csíkszeredai iskola ablakából, súlyos sérüléseket szenvedett.

Nagyon sok volt a tüdőgyulladás, valamint a lázas beteg – lázas állapotban összesen kilencvenegy személyt vittek kórházba a mentők a múlt héten. Pillanatnyi elmezavarral tizenhárman kerültek mentőbe, rángógörccsel négy személyt, légzéselégtelenséggel pedig huszonhét embert kellett kórházba vinni. Három embert gyógyszerallergiás reakciókkal vittek kórházba, ötöt pedig gyomorvérzéssel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."