Itthon » Kék fény

Előzetesben a Tábor-negyedi késelés résztvevői

A február 23-án történt késelés mindhárom résztvevőjét előállította a rendőrség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Késelés
Mindhárom résztvevő előzetesben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 03., 12:42
0 hozzászólás. 

Súlyos sérüléssel járó késelés történt február 23-án Székelyudvarhelyen, a Függetlenség sugárút Tábor-lakótelepi szakaszán. A 112-es segélyhívószámon 13 óra 15 perckor értesítették a rendőrséget.

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség szóvivője akkor portálunknak elmondta, hogy a 31 éves M. I. és a 35 éves D. R. közötti veszekedés fajult el, D. R. egy kést rántott elő és jobb alkaron szúrta M. I.-t.

A sérültet először a székelyudvarhelyi, majd - mivel fontos izmokat és vérereket ért a vágás - a marosvásárhelyi kórházba vitték.

Mint később kiderült, az áldozat, M. I. és testvére a 26 éves M. L., valamint D. R. között indult veszekedés, majd D. R. szúrta meg M. I.-t. A rendőrök azonosították a két testvért, D. R.-nek azonban nyoma veszett. Április másodikán mindhármukat elfogták és 24 órás őrizetbe vették, majd kérték az előzetes letartóztatásukat.

A büntetett előéletű D. R. ellen súlyos testi sértés, közerkölcs elleni vétség, engedély nélküli késtartás gyanújával, míg M. I. és M. L. ellen közerkölcs elleni vétség, testi sértés gyanújával indul eljárás.

Frissítés: a székelyudvarhelyi bíróság jóváhagyta az ügyészség kérését, és elrendelte Dobos Róbert és Molnár László 29 napos előzetes letartóztatásba helyezését.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."