Itthon » Kék fény

Az intenzíven ápolják a szejkei baleset sérültjét (frissítve)

Egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a kedden 16 óra után történt baleset után.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Súlyos baleset a Szejkén
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 16., 16:19
0 hozzászólás. 

Szemtanúk elmondása szerint a szejkei borvízkúttól a főútra forduló Dacia Logan személygépkocsi sofőrje nem adott elsőbbséget a Székelyudvarhelyről Szováta irányába tartó 1310-es Dacia gépkocsinak.

Az ütközés következtében az 1310-es Dacia átsodródott az út másik oldalán található parkolóba, ahol egy gépkocsiból kiszálló gépjárművezetőt gázolt el. A sofőr testét több métert sodorta az autó.

Súlyos baleset a Szejkén

Szemtanúk szerint a sérültet mentő vitte kórházba.

Frissítés: Amint azt Incze Miklóstól, a Hargita Megyei Rendőrség sajtószóvivő-helyettesétől megtudtuk, a szemtanúk információja helyes volt.

A rendőrséget délután 16 óra 30 perckor értesítették a 112-es segélyhívó számon a balesetről, melynek körülményeit megvizsgálva kiderült, a Dacia Logan sofőrje, a 70 éves csíkszeredai P. E. az útszéli parkolóban akart megfordulni autójával, ám nem nézett szét, és oldalról nekiütközött a járművét szabályosan vezető, 45 éves, siménfalvi P. F. 1310-es Daciájának.

Súlyos baleset a Szejkén

Az ütközés következtében P. F. járműve átsodródott a szemközti sávba, ahol elsodorta 41 éves, székelyudvarhelyi F. L.-t, aki éppen gépkocsijából készült kiszállni.

Dr. Ambrus Józseftől, a Hargita Megyei Mentőszolgálat medikális igazgatójától megtudtuk, a baleset sérültje, F. L. arckoponya-sérülést szenvedett, és a székelyudvarhelyi kórház intenzív osztályán ápolják. Információink szerint a sérült nincs életveszélyben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."