Itthon » Kék fény

Tragikus hétvége két halottal

Két ember veszítette életét közlekedési balesetben a hét végén, de megyeszerte magas volt a balesetek és a sérültek száma.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento2
Nagyon zsúfolt hétvégéjük volt a mentősöknek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. június 03., 09:00
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (május 26-június 2) statisztikája szerint tizenhat agyvérzés történt a megye területén, más szívproblémákkal pedig huszonkét személyt vitt el a mentő. Tizenegyen csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig összesen harmincöten, de harminckét szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Öt testi sértés is történt, de kiugróan magas volt a közlekedési balesetek száma. Összesen nyolc baleset történt, ezekben tizenheten sérültek meg, két személy pedig életét vesztette. Pénteken este egy szabályosan közlekedő gyalogost gázoltak el Máréfalván, szombaton délutén két autó összeütközött Bikafalva mellett, ugyanaznap este pedig egy terepjáró borult fel a Kerekerdő közelében, vezetője a helyszínen meghalt.

Öngyilkossági kísérlet ezúttal nem volt, de epilepsziás krízissel két embert kellett kórházba vinni, három személynek pedig asztmás rohama volt.

Pillanatnyi elmezavarral huszonketten kerültek mentőbe, rángógörccsel tizenkét személyt, légzéselégtelenséggel pedig huszonöt embert kellett kórházba vinni. Huszonheten lázas állapotban kerültek mentőautóba, két allergiás reakció és két kutyaharapás volt. Négyen különböző mérgezésekkel kerültek mentőautóba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."