Itthon » Kék fény

Volt dolguk hétvégén a rendőröknek

Több baleset, ittas- és jogosítvány nélküli vezetés az elmúlt hétvége rendőrségi mérlege.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Rendőri ellenőrzés
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. június 25., 13:10
0 hozzászólás. 

Június 21-én 17 óra 4 perckor Lengyelfalváról tartott Székelyudvarhely irányába gépkocsijával a 25 éves udvarhelyi N. E., amikor a 137/C megyei úton egy jobb kanyarban nekiment az ellenkező sávban tartózkodó mezőgazdasági gépjárműnek. A balesetben a mezőgazdasági gépről leeső 55 éves L. L. súlyosan megsérült. A sofőr ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult eljárás.

Szintén gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult eljárás a 29 éves L. D. ellen, aki egy szénás szekeret vezetett június 22-én 2 óra 50 perckor. Amikor a 13/A országútra kanyarodtak a mezei útról a szintén a szekéren ülő 36 éves máréfalvi S. C. leesett a járműről és súlyos sérüléseket szenvedett.

Homoródalmáson történt baleset június 22-én 6 óra 30 perc körül. A 21 éves F. A. a 132-es megyei úton vezette gépjárművét, amikor vélhetően az alkoholos befolyásoltság miatt (leheletében 0,58 mg/l alkoholt találtak) elvesztette uralmát gépkocsija felett és a 105-ös ház falára erősített állványnak, majd egy gépkocsinak ütközött. A sofőr tovább haladt autójával Karácsonyfalva irányába, aztán 5 km megtétele után egy gyümölcsfának ütközött frontálisan. Könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet. F. A. ellen ittas vezetés, helyszínelhagyás és gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult eljárás.

Egy másik személyt nem sokkal később Oklándon fogtak el. A 48 éves B. I. egy haszongépjárművet vezetett érvényes jogosítvány nélkül, míg az autó rendszámát egy másik autóról vette le, és rakta fel gépkocsijára. Ellene jogosítvány nélküli, hamis rendszámmal történő vezetés gyanújával indult eljárás.

Június 23-án 4 óra körül a parajdi és a korondi rendőrök a 31 éves erdőszentgyörgyi D. I.-t azonosították, aki ittasan (0,64 mg/l alkohol) és jogosítvány nélkül vezette motorkerékpárját Körispatak-Etéd-Atyha-Korond útvonalon. Ellene ittas és jogosítvány nélküli vezetés gyanújával indult eljárás.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."