Itthon » Kék fény

Villámcsapás ölt meg egy embert

Sok volt a rovarcsípés, két embert újraélesztettek, egy személy villámcsapás áldozata lett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento
Tíz embert kómás állapotban vitt el e a mentő
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. július 29., 09:40
2 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (július 21-28) statisztikája szerint tizenhat agyvérzés történt a megye területén, illetve három szívinfarktus, de más szívproblémákkal is tizennyolc személyt vitt el a mentő.

Huszonheten magas vérnyomás miatt, heten csonttörés miatt kerültek mentőbe, de tizenkilenc szülő nőt is mentő vitt kórházba. Nyolc testi sértés volt, illetve egy öngyilkossági kísérlet is történt Vaslábon, de a mentősök megmentették az illetőt. Két autóbalesetben ketten sérültek meg.

Összesen három gyógyszermérgezés volt, tíz ittas embert is el kellett vigyenek a mentősök. Felső tápcsatornai vérzéssel hat embert kellett kórházba vinni.

Pillanatnyi elmezavarral tizenkilencen kerültek mentőbe, rángógörccsel nyolc személyt, légzéselégtelenséggel pedig tizenhét embert kellett kórházba vinni. Harminchárman lázas állapotban kerültek mentőautóba, tízen pedig kómás állapotban.

Kilenc beteget hasmenéssel, hármat pedig asztmás rohammal vittek be, tíz embert különböző rovarok csípése miatt került a mentőbe. Történt egy kígyómarás, illetve egy halálos kimenetelű villámcsapás is: Csíkmadarason lett egy személy villámcsapás áldozata.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Bonniee
2013-07-29 11:59:58
félelmetes..
avatar
dickens
2013-07-29 15:41:11
Ezt meg minek...?
Valaki mondja meg nekem, hogy az ehhez hasonló cikkeknek milyen értelme van? Nincs elég tragédia a környéken és ezzel kompenzálják a dolgot? Vagy valaki otthon unalmában statisztikát vezet a halál esetekről? Egyáltalán milyen értéket képvisel ez a cikk, miért kell az egyszerű olvasó ilyen adatokkal szembesüljön hétről hétre? Hmm...??

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."