Itthon » Kék fény

Marosvásárhelyre vitték a korondi baleset sérültjeit

Négyen sérültek meg hétfőn délben Korond mellett egy közlekedési balesetben – két sérültet a marosvásárhelyi kórházba vittek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorseg 2
A rendőrség szerint a fáradtság okozta a balesetet
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. július 29., 18:10
0 hozzászólás. 

Délután negyed kettőkor két személygépkocsi ütközött össze Korond mellett, négy személy sérült meg. A madéfalvi 40 éves B. M. Parajd irányából közlekedett Korond felé, amikor elvesztítette uralmát járműve felett, a szembejövő sávra hajtott, ahol összeütközött a parajdi 35 éves K. I. M. által szabályosan vezetett járművel.

Az ütközés után a madéfalvi sofőr autója lesodródott az úttestről és egy hídfőnek ütközött. B. M., valamint egyik utasa, a csíkpálfalvi 67 éves K. F. könnyebben sérültek, őket az udvarhelyi kórházba vitték a mentők.

Az autó két másik utasa, a 41 éves csíkszeredai D.M. és a 66 éves, csíkszépvízi B.C. súlyos sérüléseket (koponyasérülést, illetve nyílt végtagtöréseket) szenvedtek, kettejüket a marosvásárhelyi kórházba vitték.

A rendőrségi kivizsgálás során azt állapították meg, hogy a sofőr valószínűleg a fáradtság miatt veszítette el uralmát a gépkocsi felett – ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés jogcímén indult eljárás.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."