Itthon » Kék fény

Vonat gázolt, kutyák haraptak

Patkányméreggel akart öngyilkos lenni egy személy, a vonat fiatalembert gázolt el Csíkszéken. Sokat dolgoztak a mentősök.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

vonatkerek1
Halálos vonatbaleset volt Felcsíkon
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. október 14., 08:39
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (október 6-13) statisztikája szerint tizenhárom agyvérzés történt a megye területén, szívproblémákkal pedig huszonegy személyt vitt el a mentő. Harmincan magas vérnyomás következtében, tizenöten csonttörés miatt kerültek mentőbe, de huszonnégy szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Öt testi sértés történt, egy személy öngyilkosságot kísérelt meg, patkánymérget nyelt le, de túlélte. Több autóbaleset volt, Csíkszereda mellett egy frontális ütközésben öten megsérültek, egy személy meghalt. Csíkpálfalva és Csíkkarcfalva között vonat gázolt el egy fiatalembert. Hét részeg embert is el kellett vigyenek a mentősök, három személyt felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni.

Pillanatnyi elmezavarral tizenhatan kerültek mentőbe, rángógörccsel három személyt, légzéselégtelenséggel pedig tizennyolc embert kellett kórházba vinni. Harmincegyen lázas állapotban kerültek mentőautóba, hét beteget hasmenéssel, tizenhatot asztmás rohammal vittek be. Történt két kutyaharapás, egy gombamérgezés, valamint két égési sérülés is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."