Itthon » Kék fény

Ismét átjárón ütöttek el egy gyalogost

Pénteken a késő délutáni órákban újabb gyalogosgázolás történt Székelyudvarhelyen: a baleset sérültjét mentő vitte kórházba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Rendőrök
A rendőrségi információk szerint a gázoló sofőr volt a vétkes
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. december 13., 18:35
3 hozzászólás. 

Amint azt Incze Miklóstól, a Hargita Megyei Rendőrség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, december 13-án, pénteken 17 óra 30 perc körül elgázoltak egy gyalogost a Bethlen Gábor utcában, a vonatállomáshoz közeli gyalogátjárón.

A szóvivő információi szerint egy autóvezető nem adott elsőbbséget az átjárón szabályosan közlekedő gyalogosnak, és elütötte azt. A sérültet mentő vitte kórházba.

Frissítés: Amint azt a szóvívőtől a helyszíni vizsgálatok elvégzése után megtudtuk, az autót a 39 éves, székelyudvarhelyi C. B. C. vezette, aki a 73 éves, szintén székelyudvarhelyi P. M.-et ütötte el.

A sérültet zúzódásokkal és lábtöréssel vitték be a székelyudvarhelyi kórházba, ahol a sebészeti osztályon műtik meg. C. B. C. ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indul eljárás.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2013-12-13 20:04:57
Megint egy...
avatar
S.K.
2013-12-14 06:46:41
Ajanlatunk...
Tisztelt helyi polgártársak&sebesség rajongok&rendeszek.Egyetlen megoldás lehetséges!Sebesseg korlátozásokat &több jelzőlámpát kell működtetni a forgalmas és zsúfolt,illetve a veszelyes részeken.Szívből sajnálom,hogy vannak olyan emberek,akik embertelenül száguldoznak a belvárosban is!Tiszteletünk&csodalatunk,sőt rajongunk is azokért akik az erre a célra megszervezett részeken&autopályákon száguldoznak,mert az arról szol![Mint amilyen a ;"RALLY BABY,RALLY!!!"]mert ott élvezetes és csodalatra is méltó,de amikor egy belváros forgalmas atjaironal is veszelyesen rátaposnak a gazra ,az mar embertelen.Picinyt gondoljon mindenki arra,milyen fájdalmas&szomorú&embertelen lenne,ha talán véletlenül is de a száguldózó vagy sebesség rajongó a szerettet ütné el?Elnézést ,de ideje szabályozni.Kellemes ADVENTI megértést&emberségesebb eljövendő időszakot mindenkinek...MERRY CHRISTMAS&HAPPY &HOPE &PEACEFULLY NEW YEAR FOR ALL";2014.\ONLY LOVE &SMILE WE REMEMBER...
avatar
Belevi
2013-12-14 18:52:28
Gyalogosok
Szokás szerint a véleményt nyilvánítók két kategóriára oszlanak: egyesek gyalogospártiak, mások pedig autóspártiak. Nos, mindkettő vagyok, tehát átlátom mindkét oldal hiányosságát. Hadd mondjak el egy esetet, ami a héten történt, rögtön a friss havazás után. Este, jöttem a kórház felől az autómmal, és az állomás melletti gyalogos átkelőn, egy középkorú hölgy úgy lelépett a járdáról, hogy szét se nézett, nem beszélve arról, hogy a telefonján egy elmélyült beszélgetést folytatott valakivel. Ha nincs ABS, akkor bizony a hölgyikét elütöm, pedig nem mentem 40-nél nagyobb sebességgel. Az útviszonyok miatt, alig tudtam megállni. Én mindent megértek, és tisztában vagyok, hogy most nagy a karácsony előtti vásárlási láz, meg minden, de ennyire hülye nem lehet valaki, hogy a saját életét kockáztassa egy telefonbeszélgetésért. Minden eset különböző és nem lehet általánosítani, de megkérek szépen mindenkit, hogy legyünk figyelmesek és körültekintőek. Mindenkinek kívánok áldott ünnepeket!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."