Itthon » Kék fény

Sok volt a csonttörés és az agyvérzés

Öt közlekedési balesetben hatan sérültek meg, egy személy életét vesztette. Sok volt az agyvérzés, valamint a magas vérnyomásos krízis.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mento
Öten közlekedési balesetben sérültek meg
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. december 16., 10:07
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (december 8-15) statisztikája szerint egy szívinfarktus, tizenöt agyvérzés történt a megye területén, szívproblémákkal pedig harmincnyolc személyt vitt el a mentő. Huszonhatan magas vérnyomás következtében, tizenhatan pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, húsz szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Egy testi sértés történt, hat közlekedési balesetben öten sérültek meg, egy fiatalember életét vesztette a Csíkszentmihályon történt balesetben. Tizenhárom részeg embert is el kellett, hogy vigyenek a mentősök, egy személy gyógyszertúladagolással akart öngyilkos lenni, de megmentették. Négy személyt felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni, huszonhat embert pedig lázas állapotban.

Pillanatnyi elmezavarral kilencen kerültek mentőbe, rángógörccsel hét személyt vittek kórházba. Légzéselégtelenséggel harminchat személy került kórházba, két égési sérülés is volt, illetve egy hipotermiás eset is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."