Itthon » Kék fény

Sok volt az autóbaleset az ünnepek előtt

Nyolc közlekedési balesetben tizenketten sérültek meg a múlt héten. Sok volt az agyvérzéses eset és magas volt a szívbetegek száma is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Sok autóbalesethez riasztották a mentőket
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. december 23., 10:47
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (december 15-22) statisztikája szerint egy szívinfarktus, tizenhét agyvérzés történt a megye területén, szívproblémákkal pedig huszonhét személyt vitt el a mentő.

Huszonöten magas vérnyomás következtében, tízen pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, huszonhat szülő nőt is mentő vitt kórházba. Hét testi sértés történt, nyolc közlekedési balesetben tizenketten sérültek meg.

Tíz részeg embert is el kellett, hogy vigyenek a mentősök. Egy személy felakasztotta magát Csíkszeredában, elhunyt, egy ember gyógyszerrel akart öngyilkos lenni, de őt megmentették. Hat embert felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni, negyven embert pedig lázas állapotban.

Pillanatnyi elmezavarral kilencen kerültek mentőbe, rángógörccsel három személyt vittek kórházba. Légzéselégtelenséggel huszonegy személyt vittek el a mentősök, egy égési sérülés is volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."