Itthon » Kék fény

Rendőr gázolt Csíkban, tragédia Szentléleken

Két rendőr és egy járókelő halt meg az utóbbi évek egyik legszörnyűbb balesetében, Csíkszeredában. Zsúfolt hetük volt a mentősöknak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-6
A rendőrparancsnokot lemondásra szólította fel Csíkszereda polgármestere
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. március 17., 11:50
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (március 10-16) statisztikájában négy autóbaleset szerepel három sérülttel és három halottal. Szombaton reggel Csíkszeredában tragédia történt: egy személygépkocsi elgázolt egy járókelőt, majd egy villanypóznának ütközött. Mint kiderült, a szabályosan, a járdán közlekedő járókelő az 53 éves szentegyházi Sz. K. volt, az ütközés következtében azonnal meghalt. Az autóban három rendőr ült (szolgálati idejük letelte után, de még egyenruhában, nem megerősített információk szerint ittasan), a vezető 38 éves, a mellette ülő 35 éves volt – mindketten életüket vesztették. A hátsó ülésen tartózkodó 24 éves rendőr túlélte a balesetet. Az eset következtében Ráduly Róbert Kálmán, Csíkszereda polgármestere hétfőn délelőtt lemondásra szólította fel Radu Sandu Moldovan megyei rendőrparancsnokot.

A statisztika szerint három szívinfarktus történt a megyében, húsz agyvérzés volt, illetve harminckét személyt különböző szívproblémákkal vitt el a mentő. Harminckilencen magas vérnyomás következtében, hatan pedig csonttörés miatt kerültek mentőbe, huszonhat szülő nőt is mentő vitt kórházba, hat testi sértés történt.

Ittas állapotban tizenegy embert kellett bevigyenek a mentősök, ötöt felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba szállítani, hatvanöt személyt pedig lázas állapotban.

Pillanatnyi elmezavarral tizenhatan kerültek mentőbe, rángógörccsel négy személyt vittek kórházba, légzéselégtelenséggel pedig huszonhat embert. Egy személyt kutya harapott meg, hatan gyógszermérgezést kaptak, ketten hepatitiszt.

Tragédia történt Székelyszentléleken is, a mentősök információi szerint egy huszonöt éves fiatalember önakasztással végzett magával.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."