Itthon » Kék fény

27 rendőr szerelt le 4 betörőt

Garázsbetörésekből, állatlopásból, temető rongálásból szerzett 50 ezer lej értékben javakat egy helyi bűnszövetkezet. Előzetesbe kerültek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

letartoztat
Láncfűrész, borjú, bárány, temetői réz áll a rovásukon | illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 11., 14:40
0 hozzászólás. 

Hat házkutatást végzett csütörtökön a székelyudvarhelyi és megyei rendőrség 18 tagja a különleges alakulat 11 alkalmazottjával közösen, melynek eredményeképp javakat szolgáltathatnak vissza azoknak a garázs- és kereskedelmiegység-tulajdonosoknak, akiket 2013 vége óta megkárosított egy bűnöző csoport.

Négy személyt vádolnak legkevesebb 19 lopás elkövetésével, akik székelyudvarhelyi garázsokból, kereskedelmi egységekből tulajdonítottak el összesen 50 ezer lej értékben különböző értéktárgyakat, de temetőkből fémeket, környékbeli gazdáktól állatokat is loptak.

A házkutatást négy vádlott – a 29 éves V. J., a 23 éves V. Z. és D.T, valamint a 27 éves D. D. –, illetve további két személy székelyudvarhelyi és máréfalvi lakásában végezték.

A lakásokban több olyan értéktárgyat találtak meg, amelyek eltűnését már előzőleg jelezték tulajdonosaik. A különféle elektromos eszközök– köztük láncfűrész, kaszagép, szerszámkészlet, elektromos generátor, fúrógép – mellett dísznövényeket, vörös és sárgaréz temetői elemeket, 3 borjút, 6 bárányt és 3 juhot leltek meg. Ezeket visszaadják tulajdonosaiknak.

A négy vádlottat őrizetbe vették, a székelyudvarhelyi ügyészségi kihallgatás után D. T. kivételével hármukat 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték. D. T. számára lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. A nyomozás folytatódik, hogy kiderítsék, más, elkövető nélküli bűnesetekben nem illetékesek-e a vádlottak, és vannak-e a bűnszövetkezetnek további tagjai.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."