Itthon » Kék fény

Udvarhelyiek füveztek Tusványoson, elfogták őket

Négy udvarhelyi fiatalt kaptak el a rendőrök Tusnádfürdőn, akik füves cigit szívtak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fuvescigi
Terjesztőt nem, csak négy fogyasztót kaptak el a rendőrök
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 28., 12:21
4 hozzászólás. 

Az eset még múlt csütörtökön történt, a hétfőn nyilvánosságra hozott rendőrségi közlemény szerint a négy fiatalt, vagyis a 20 éves G.E.-t, a 17 éves D.Z.-t, a 16 éves B.M.-et és a 16 éves G.B.-t a Tusványosi tábornál kapták el, amint egy, feltételezhetően kannabisz-tartalmú cigarettát szívtak.

A motozásnál további három szál füves cigi került elő, ezeket laboratóriumban fogják elemezni. A fiatalokat vérvizsgálatra kötelezték, illetve eljárást indítanak ellenük kábítószerbirtoklásért.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Szemuveg
2014-07-29 14:10:44
4 szál füves cigi vs. alkoholos kóma
Egy előző hírben ez szerepel Tusványosról: "A táborban állandó szolgálatot tartó mentősök statisztikája szerint öt táborozót alkoholos kóma miatt kellett mentővel kórházba vinni ..."
"Ezeken kívül volt még további hét annyira ittas személy, akiket szintén a mentősök vettek kezelésbe." és mindez alatt 4 szál ártalmatlan füves cigi miatt indítanak eljárást pár fiatal ellen, ahelyett, hogy inkább szigorítanának azon, hogy 18 év alatt ne tudjanak cigit és alkoholt vásárolni?
avatar
ÁgnesÁgneske
2014-07-29 14:27:25
Szemüveg, teljesen igazad van. Még egy számottevő kérdés szerintem az lenne, hogy 18 éven aluliak mit keresnek egy ilyen rendezvényen? Miért nincs korhatár? És ha nincs, akkor miért nincsenek biztonsági intézkedések?
avatar
feri123
2014-07-29 20:45:41
Csak annyi az egész,hogy az alkohol nincs betiltva Romániában míg a drogok igen. Szóval egyértelmű,hogy ezt szigorúbban veszik. Amúgy is az ilyen kis suhancokat 3-4 hónap nevelő intézetbe kellene adni,hogy tanuljanak az ilyen esetekből!!!
avatar
szabiger
2014-07-29 23:18:18
Ha olyan valaki írná a cikket aki nem fűvezik vagy fűvezett akkor elfogadnám de így a rendőrség oldaláról kimasolni egy közleményt max lefordítani és kacagni néhány gyereken ,mert annyira amatőrők voltak hogy elkapták őket és nem azokat keresni akiktől vették vagy esetleg kapták a cigit nem egy profi újságírót rejt maga mögött a cikk

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."