Itthon » Kék fény

Figyelmetlenség okozott több balesetet a hétvégén

Két autó karambolozott a II. Rákóczi Ferenc utcában, két fiatal hídnak ütközött.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-12
Többen megsérültek a hét végén
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. augusztus 18., 14:40
0 hozzászólás. 

Augusztus 14-án 23 óra 30 perckor érték tetten a 21 éves fenyédi B. T.-t, aki gépjárművezetői engedély nélkül motorozott lakhelyén. Az elkövető ellen jogosítvány nélküli közlekedés gyanújával indult eljárás.

Recsenyéden autózott délután fél ötkor a 23 éves székelykeresztúri F. A., elveszítette uralmát a jármű felett, és egy hídfőnek ütközött. Az autóvezető hölgy súlyos sérüléseket szenvedett.

Hasonló baleset történt vasárnap délután a zeteváraljai víztározó és Székelyvarság közötti szakaszon, a 19 éves székelyudvarhelyi M. B. szintén elveszítette az uralmát a gépkocsija felett, és egy hídfőnek ütközött. Az autó egyik utasa súlyosan megsérült.

Szombaton este tíz órakor a II. Rákóczi Ferenc utcában történt egy közlekedési baleset. Az udvarhelyi 34 éves C. L. az utcában vezette autóját, amikor egy parkoló autó be akart kanyarodni egy udvarra. A két autó összeütközött, a balesetben két személy könnyebben, egy súlyosabban sérült meg. A baleset körülményeinek kivizsgálása tovább folyik, C. L. leheletében 0,43 ezreléknyi volt az alkoholszint.

A hétvégén ismét ellenőrzéseket végeztek a székelyudvarhelyi közlekedésrendészek, 124 esetben büntettek. 117 esetben a túlzott sebességért, egyszer szabálytalan előzésért, egyszer elsőbbség meg nem adásáért bírságoltak a rendőrök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."