Itthon » Kék fény

Halálos baleset történt Farkaslakán

Fél három körül közlekedési baleset történt a falu Korond felőli kijáratánál, egy férfi elhunyt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-6
A helyszínelés jelenleg zajlik
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. október 10., 14:04
2 hozzászólás. 

Halálos baleset történt pénteken fél három előtt néhány perccel történt Farkaslaka Korond felőli kijáratánál - értesüléseinket a rendőrség is megerősítette.

Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőrség sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy 14 óra 21 perckor a farkaslaki, 61 éves F. E. a saját házához akart bekanyarodni balra, amikor egy hátulról közlekedő autó beleütközött. A farkaslaki férfi az ütközés következtében életét veszítette. A második autót egy korondi férfi, a 26 éves M. Z. vezette, aki előzés közben ütközött a kanyarodó gépkocsiba. Rendőrségi információink szerint a fiatalember (aki nem fogyasztott szeszesitalt) azt nyilatkozta, hogy a kanyarodó autó nem jelezte a manővert, ő pedig előzött. Agache Constantin helyi közlekedésrendészeti vezetőtől azt is megtudtuk, hogy nem egyértelmű, hogy ki hibázott a balesetnél, szakértői véleményt fognak kérni. A gépjárműforgalom újraindult, a nyomozás tovább folytatódik.




2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pasztor
2014-10-13 19:30:52
baleset
Nem egyertelmu ki tevedett..tiszta rohejes, komolyan...biztosan az a barom aki 1000 rrel szaguldott lakott teruleten az megussza...az elhunyt lessz a hibas... ezek szerint lehet alacsonyan repulni, azt aki elonkbe kerul..elutjuk es amen .
avatar
csoki85
2014-10-22 17:36:27
baleset
ne vicceljenek mar,nehogy mar 40-50 km/h koruli tempoval belehajt ilyen dolgot okozva,az ilyennek konyvet se szabad adni,120szal eloz(ne,ha latna),s beleront a masikba,h a sofor meghal. pfff! nem elegge 1ertelmu.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."