Itthon » Kék fény

Biciklis szenvedett balesetet - FRISSÍTVE

Hétfőn délelőtt egy biciklist ütöttek el a Bethlen Gábor utcában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

baleset-1013-01
Jelenleg is vizsgálják a körülményeket
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. október 13., 10:42
2 hozzászólás. 

A baleset a Bethlen Gábor utcában, a Merkúr áruház parkolója közelében történt.

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség szóvivője portálunknak elmondta, hogy 10 óra 50 perc körül a 78 éves székelyudvarhelyi P. F. a Bethlen Gábor utcán biciklizett kerékpárjával a városközpont irányába, balra kanyarodott a parkoló felé, anélkül, hogy megbizonyosodott volna arról, hogy biztonságosan befordulhat. A 33 éves, szintén székelyudvarhelyi T. Z. ekkor ütötte el gépkocsijával.

Egyikük sem fogyasztott alkoholt. A kerékpáros könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított eljárást.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
vogul
2014-10-13 13:16:43
sors keze
A Mol benzinkúttal szemben haladtam el a bácsi mellett, még megbámultam a csodabiciklijét. Most olvasom, hogy pár perccel ezután, onnan 200 m-re balesetet szenvedett.
Függetlenül, hogy ebben az esetben ki volt a hibás, arra szeretném felhívni az autóvezetők figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek az idősebb emberekre, akár gyalog, kerékpáron, vagy autóval közlekednek. Náluk a figyelem koncentrálása, és a reflexek sem úgy működnek már, mint fiatalabb korban. Az Isten szerelmére, legyünk civilizáltabbak az utakon! Ha az ember körbemegy a városon, eszméletlen, hogy mennyi baromsággal találkozik.
Gyógyulást a bácsinak!
avatar
ÁgnesÁgneske
2014-10-13 20:22:34
sajnos nem tudunk közlekedni...
Sajnos lassan ott tartunk, hogy autóval és gyalog is meg kell gondolnunk, hogy elindulunk-e...nyugatnak túl keletiek vagyunk északinak meg túl déliek...sajnos :(
Be kell vallanunk azt is, hogy se az autósok, se a gyalogosok nincsenek tekintettel egymásra...a gyalogos lelépik, mert átjáró, akkor már luxus szétnézni...az autósok meg száguldoznak, egymásra sincsenek tekintettel. Négysávos út közepén (átjárón!) ma ledudáltak és integettek, amiért át szándékoztam kelni.
Sofőrként meg rettegek az útra babakocsit előretoló anyáktól, szekerektől, biciklisektől (!). Sajnálom szegény bácsit is, sokkal nagyobb baj is történhetett volna! Mondjuk lehet, hogy közel a nyolcvanhoz nem kellene főuton biciklizni...veszélyes. Itt az ideje, hogy odafigyeljünk egymásra! Az autósok a biciklisekre, gyalogosokra és vica verso.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."