Itthon » Kék fény

Cserbenhagyta az elütött motorost

Motoros sérült meg a Székelyudvarhely és Felsőboldogfalva közötti útszakaszon hétfőn. Az elkövető elhajtott a helyszínről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-9
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. október 20., 20:04
2 hozzászólás. 

Hazafele tartott motorkerékpárján az 54 éves felsőboldogfalvi A. L., aki Udvarhelyről Felsőboldogfalva felé közlekedett 18 óra 50 perc körül, amikor - egyelőre tisztázatlan körülmények miatt - egy szembejövő autós áttért a sávjára és elütötte.

A motorkerékpáros próbálta kikerülni az érkező autóst, de a gépkocsi visszapillantó tükre elérte és a sáncba esett – tudtuk meg Gheorghe Filip megyei rendőrségi szóvivőtől.

Az autóvezető először megállt, aztán továbbhajtott. A motoros megsérült, eltörött az alkarja. A rendőrség a sofőr azonosításán dolgozik.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ikszipszilon ze
2014-10-20 23:06:13
...
Udvarhely vegen van terfigyelo Camera es aki abban az idoben ki vagy be hajtott , ott a gyanusitott ( csak vissza kell nezni a terfigyelo Camera rogziteset ) !!!
avatar
kópé
2014-10-21 10:47:27
Vicces cikk.
Egy ilyen cikk megírásánál nem a "külföldiektől" kellene érdeklődni, hanem a helyszínen szétnézni. Ugyanis ha a felsőboldogfalvi motoros hazafele tartott, akkor nem eshetett a sáncba, mert azon az oldalon (lefele menet jobb oldalt) nincs sánc csak a másik oldalon!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."