Itthon » Kék fény

Ketten haltak meg közúti balesetben

A lázas emberek és az autóbalesetek hete volt a február 9 és 16 közötti időszak. Majdnem százan hívtak mentőt láz miatt

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mentoskep
Két fiatal halt meg közlekedési balesetben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 16., 11:07
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat február 9. és 16. közötti statisztikája szerint hamincöt személyt szívproblémákkal, tizenhetet agyvérzéssel vitt el a mentő, de egyetlen szívinfarktus sem történt. Harmincketten magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizenöt várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Tizenketten csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma viszont nagyon magas volt: egy hét alatt kilencvennyolc lázast vitt el a mentő, feltehetően a napokban jelentkezett virózis miatt – jelezte a mentőszolgálat diszpécsere. Testi sértés miatt pedig ketten kerültek kórházba, egy hét alatt összesen kilenc közlekedési baleset volt – ezekben tizenegy ember megsérült, két személy életét vesztette (Csíkmadarason és Marosfőn). Pillanatnyi elmezavar miatt tizenhárom személy került kórházba, tizenkettőt pedig ájulás miatt kellett kórházba vigyen a mentő.

Ittas állapotban tizenegy embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel szintén tizenegyet vittek kórházba, nehéz légzéssel pedig nyolcvanhármat. Gyomorvérzéssel öt embert vittek be, nyolcat hasmenéssel.

Két öngyilkossági kísérlet volt, az egyik ember meghalt, a másikat megmentették. Két kutyaharapás és két hipotermis eset volt (az egyik Gyergyószentmiklóson, a másik Csíkszeredában).


címkék: lázas mentő baleset

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."