Itthon » Kék fény

Mosószerkapszulát rágott meg egy kisbaba

Furcsa esethez hívták ki a mentősöket Alcsíkon, szerencsére a riadalom nagyobb volt a bajnál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kapszula1
Kórházba vitték a gyereket, miután vegyszert ivott
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. március 09., 10:17
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat március 2. és 8. közötti statisztikája szerint negyvenhat személyt szívproblémákkal, tizenhármat agyvérzéssel vitt el a mentő, három szívinfarktus történt. Negyvenketten magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, húsz várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Négyen csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma viszont továbbra is nagyon magas: egy hét alatt nyolcvanhárom lázast vitt el a mentő. Testi sértés miatt öten kerültek kórházba, egy hét alatt összesen hat közlekedési baleset volt, ezekben nyolcan sérültek meg, Csíkdelne mellett egy személy életét veszítette autóbalesetben. Pillanatnyi elmezavar miatt tizennégy személy került kórházba, nyolcat pedig ájulás miatt kellett kórházba vigyen a mentő.

Ittas állapotban hat embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel négyet, nehéz légzéssel pedig hatvanhetet. Gyomorvérzéssel öt embert vittek be, asztmás rohammal hármat. Hat allergiás eset is volt, illetve két kutyaharapás.

Csíkszentgyörgyön furcsa eset történt, egy 11 hónapos gyerek mosószeres kapszulát rágott szét, a mosószer a szájába folyt – a mentő kórházba vitte, szerencsére nem történt baja.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."