Itthon » Kék fény

Autókat késeltek meg a városban

Ismeretlen tettesek több személygépkocsi gumiabroncsát megrongálták szerdára virradó éjszaka.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

autogumivagas
Reggel kellemetlen meglepetésben volt része néhány autótulajdonosnak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 18., 12:40
1 hozzászólás. 

A Tavasz sétányon délelőtt három olyan gépkocsi állt, amelyeknek feltehetően késsel kivágták a gumiabroncsaikat, ez történt a Szarkakő utca sarán is egy autóval, és kaptunk jelzést olyan esetről is, ami a Kalonda bejáratban (a Kórház-lakótelepen) történt. A módszer nagyon hasonlít, ugyanis a nyomok szerint az elkövető késsel vágta fel a gumikat, látszólag válogatás nélkül.

autogumik2

Mint Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivő portálunknak elmondta, az udvarhelyi rendőrségen szerdán reggel egyetlen esetet sem jelentettek a károsultak, ettől függetlenül a rendőrségnek tudomása van a történtekről, megkezdte a nyomozást az ügyben.

László Szabolcs, a helyi rendőrség vezetője arról tájékoztatott, hogy nekik telefonon jelezték az eseteket, szombatra virradóra egy, szerdára virradóra pedig hét kerékrongálás történt a Tábor-lakótelepen. "Mivel rongálásról van szó, az ügyet és az információkat átadtuk az állami rendőrségnek" - közölte portálunkkal László, hozzátéve, hogy tudomása szerint az ügyben több szemtanú és egy gyanúsított is van már.

A kora délutáni órákban utóbbit Gheorghe Filip is megerősítette, hozzátéve, hogy két személy is feljelentést tett, az egyik feljelentő autójának két gumiabroncsát kivágták. 



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Schubert Gyula
2015-03-18 14:41:27
Rongálás
Gondolom, felháborodott gyalogosok elkeseredéséből eredt. Azt a kicsi sövény mentét sem hagyják meg neki kaz autósok? Egy gyermekkocsit az úttesten kell toljanak, miközben még rájuk is dudálnak! Azon csodálkozom, ha valaki ezen csodálkozik. A rendőrség szerin rongálás történt. Ennyi?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."