Itthon » Kék fény

Súlyos autóbaleset a Szejkén - FRISSÍTVE

Hosszú percekig állt a forgalom csütörtökön 15 óra körül a Szejkefürdőn. Szemtanúk szerint a balesetben résztvevő jármű totálkáros lett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...


szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 09., 16:06
0 hozzászólás. 

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség sajtószóvivője megerősítette a közlekedési balesetről szóló információt.

FRISSÍTÉS:

A rendőrségi szóvivő elmondta, a közlekedési baleset 14 óra 55 perckor történt. A marosvásárhelyi 78 éves I. F. a város Farkaslaka felőli bejáratánál egy jobb kanyarban – valószínűleg egészségügyi okból – elvesztette a kontrollt a járműve fölött, áthajtott az ellenkező sávra, majd az úttestet elhagyva két fának ütközött.

A sofőr nem állt alkoholos befolyásoltság alatt, törést szenvedett, ami súlyos sérülésnek számít, és kórházba vitték. A balesetben a sérülés mellett még körülbelül 15 ezer lejes anyagi kár is keletkezett. A rendőrség vizsgálja az ügyet, és nem szándékos testi sértés miatt ügyészségi eljárást kezdeményez.

Csak az embléma látszott

– Az autó nagyon tönkrement, totálkáros lett. Csak a Ford embléma látszott az elején. Trélerrel szállították el a helyszínről, a mentők is ott voltak, de a mentőautó nem szirénázott, nem tudom, volt-e sérült. A Szejkefürdő bejáratánál, jobb oldalt történhetett a baleset, egyik sávon sem lehetett több mint 10 percig közlekedni, én legalább annyit vártam, de már sokan voltak előttem – mondta egy szemtanú, aki a balesetet nem látta, de a felgyűlt autósorban várakozni kényszerült.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."