Itthon » Kék fény

Három ittas sofőrt is megállítottak

Egy traktoristát, egy autóvezetőt és egy kismotorral közlekedőt csíptek el a rendőrök. Volt, akinél a jogsi hiányzott, volt, akinél a rendszám is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-9
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 29., 13:07
0 hozzászólás. 

Április 28-án 12 óra 51 perckor a székelyudvarhelyi rendőrök azonosították Homoródszentmárton közelében a 34 éves helyi B. L. L.-t, aki traktort vezetett, de a járművön nem volt rendszám. Mint kiderült, a sofőrnek nem volt érvényes gépjárművezetői engedélye, illetve ittas volt. Leheletében 0,53 mg/l alkoholt mutatott ki a műszer. Ellene bejegyzetlen gépjárművezetés, jogosítvány nélküli autóvezetés és ittas vezetés gyanújával indult eljárás.

Aznap 22 óra 50 perckor Zetelakán a Tófalvi utcában állították meg a 36 éves I.R-t, aki autót vezetett ittas állapotban, nála is a szonda 0,53 mg/l alkoholt mutatott ki. Ellene ittas gépjárművezetés gyanújával indult eljárás.

Ugyanebben az időben egy másik személyt is azonosított a rendőrség, ezúttal a 17 éves L. B-t, aki kismotorral közlekedett jogosítvány nélkül, és a helyszíni teszt 0,19 mg/l alkoholt mutatott ki a leheletében. Az elkövető ellen gépjárművezetői engedély nélküli közlekedés gyanújával indult eljárás.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."