Itthon » Kék fény

Kisiklott egy tehervonat Héjjasfalván

Szénnel teli vagonok siklottak ki kedd reggel Maros megyében, a Héjjasfalva és Székelykeresztúr közötti vasúti szakaszon. Áll a közúti forgalom.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

KisiklottVonatHejjasfalva2
Ma reggel történt a baleset
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 26., 10:38
0 hozzászólás. 

A vasúti baleset miatt áll a közúti forgalom a 13C országúton a Héjjasfalva és Székelykeresztúr közötti szakaszon, illetve a vasúti közlekedés a 300-as vonalon.

„Egyelőre tart a helyszínelés, a forgalom továbbra is áll. A szerelvény utolsó negyede egyik sínpáron található, míg a másik része egy másik sínpáron. Vagonkerekek, rugók hevernek a földön. Egy vagon felborult, három pedig a két sínpár között félig megdőlve áll. Egy magasfeszültségi vezetéket tartó oszlopot is kettétört a kisiklott szerelvény, ami több méteren felszedte a sínpárt" – tudtuk helyszínen tartózkodó kollégánktól.

 

KisiklottVonatHejjasfalva1

A segesvári CFR képviselői azt nyilatkozták az adevarul.ro-nak, hogy a szakembereik a helyszínen vannak, és próbálják megoldani a helyzetet. A szénnel tele szerelvény reggel hatkor siklott ki.

KisiklottVonat3

A rendőrség kerülőutak használatát ajánlja: a 13-as országutat Héjjasfalva-Segesvár-Balavásár irányban és a 13/A országúton a Balavásár-Parajd-Székelyudvarhely útvonalat.

uh.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."