Itthon » Kék fény

Hargita megyeiek haltak meg egy Arad megyei balesetben

Hat halálos áldozata és négy sebesültje van egy autóbalesetnek, mely péntek hajnalban történt az E68-as országúton Konop település mellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

BalesetAradMegye1
Fotó: aradon.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 12., 10:55
2 hozzászólás. 

Az Arad megyei rendőrség szóvivője szerint az áldozatok többsége magyar nevű, négyen Hargita megyéből származnak. Meg nem erősített információink szerint a hétszemélyes autóban utazók Szentábrahám községből származnak.

Az áldozatok valamennyien egy Maros megyében bejegyzett hétszemélyes személygépkocsiban utaztak, mely hajnali 4 óra 30 perckor előbb egy szembe jövő személygépkocsi oldalának csapódott, majd frontálisan ütközött egy kamionnal. A kamion kabinja alá szorult gépkocsi a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, utasai közül csak egy öt év alatti kislány maradt életben, akit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az aradon.ro portál szerint egy 29 és egy 49 éves férfi, egy 17, egy 19, egy 15 és egy 19 éves fiatal hunyt el. A túlélő egy öt év alatti kislány, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrségi szóvivő szerint a balesetet feltehetően a gépkocsivezető fáradtsága okozta. A balesetről beszámoló portálok azt közölték, hogy a gépkocsiban – melyben az áldozatok utaztak - nagyon sok csomag volt. Ebből arra következtettek, hogy az áldozatok külföldről tértek haza.

A baleset a nagylaki határátkelőtől mintegy 110 kilométerre történt. Az E68-as országúton mintegy négy órán keresztül állt a forgalom a helyszínelés miatt.

uh.ro/hírösszefoglaló



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Egy a sokból
2015-06-12 19:13:15
Odafigyelni nem kellene?
Már elnézést, de ha Önök írnak valamit, nem ártana alaposan megnézni a forrást ahonnan a hír származik, esetleg utólag Frissíteni!

A ProTV szerint: "Toti cei sapte erau intr-o masina mica, cu doua usi, iar fetita statea in bratele mamei."

Szó nincs hétszemélyes autóról...
avatar
Nadragulya
2015-06-12 20:12:43
talány
Ez az autó egy Mazda 626-os. Kétajtós, nincs belőle 7 személyes, csak 5.
A rendszáma MS 94 DEL, tehát Maros megye. Akik így utaznak : 5 személyes autóban 7-en, arra van egy tippem : indiai székelyek voltak.
Legyen nekik könnyű a föld.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."