Itthon » Kék fény

Késsel fenyegetett ifj. P.B., átkutatták az autóját - VIDEÓ

Rendőrségi akció volt szerda délelőtt a városközpontban, ifj. P. B. autóját vizsgálták át.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

verda-p-b
A déli harangszó előtt volt az akció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 29., 14:33
2 hozzászólás. 

Szerdán délelőtt 11 óra 4 perckor a Barátok temploma mellett, a Vár utcában megerősített rendőrcsoport tartóztatta fel ifj. P. B. gépkocsiját. Az ellenőrzés nem tartott tovább negyedóránál – mint László Szabolcstól, a helyi rendőrség vezetőjétől megtudtuk, az akciót nem a helyi, hanem az állami rendőrség végezte.

Gheorghe Filip megyei rendőrségi sajtószóvivő portálunkat arról tájékoztatta, hogy a rendőrség egy megelőző akciót hajtott végre. Szerinte azért volt szükség megerősített rendőri jelenlétre, hogy a rendőrcsoport megfelelően tudja elvégezni az ellenőrzést – az akció körülbelül 15 percig tartott, de ennek során nem állították elő az ellenőrzött személyt, nem volt szükség rendőri intézkedésre.

Frissítés: egy arra járó autójából lefilmezte a vizsgálatot. Ha láttál, filmeztél, fotóztál valamit, küldd el a szerkesztoseg@uh.ro címre. Diszkréció garantált.

Információink szerint kedden ifj. P. B. késsel vagy késnek látszó tárggyal megfenyegetett egy személyt a városközpontban – Filip megerősítette, hogy az illető ezt jelezte a rendőrségen, de arról nincs tudomása, hogy tett-e feljelentést is. Arra a kérdésünkre, hogy a két eset között van-e összefüggés, Filip azt válaszolta hogy igen, nyomozás folyik az ügyben, a megyei rendőrség bűnügyi osztályának két munkatársa volt szerdán Székelyudvarhelyen kivizsgálást végezni.

László Szabolcs, a helyi rendőrség vezetője elmondta, hogy tudnak az esetről, melyet a térfigyelő kamerák rögzítettek, ám az ügy kivizsgálása az állami rendőrség hatáskörébe tartozik, a felvételeket átadják az állami hatóságoknak, és mindent megtesznek, hogy az ügyet hathatósan fel tudják tárni. A felvételek nyilvánosságra hozataláról még nem döntött a helyi rendőrség, amint ez megtörténik, értesítik a nyilvánosságot, beleértve azokat a fejleményeket is, amelyek kiderülnek.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-07-29 18:26:08
Ejnye-bejnye, Beluska, hat illik kacorbicskaval piszkalni a szomszedod fogait?
Hiszen olyan bika vagy, hogy ha ´rafujsz barmelyik szekelyre , elparolog az irmagja is.
Ne rontsd el a karriered, jövöre Szekelyudvarhely diszpolgara lehetsz.
Remelem , kitömve.
avatar
koszabi10
2015-07-29 20:22:49
Hogy nem tudjak felkötni már őket !!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."