Itthon » Kék fény

Fejlemények a megvert nő ügyében

A helyi rendőrség nem tudta beazonosítani, kivel keveredett összetűzésbe a szerda esti incidens áldozata, akinek agresszív magatartása váltotta ki a konfliktust.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Az áldozat volt a konfliktus kiváltója?
Az áldozat volt a konfliktus kiváltója?
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2015. július 30., 10:27
0 hozzászólás. 

Tegnap este megvertek egy 31 éves nőt – tudtuk meg a megyei mentőszolgálat vezetőjétől, miután egy olvasónk értesített arról, hogy egy személy fekszik a Petőfi Sándor utcában a járdán, mentősök és rendőrök veszik körül. A helyszínen fotót is készített az illető. A hatóságok ma reggelig nem tudtak többet mondani az ügyről.

Csütörtök délelőtt László Szabolcsot, a helyszínre kiérkező helyi rendőrök vezetőjét kérdeztük arról, hogy mi történt pontosan a megvert nő ügyében. A rendőrfőnök azt válaszolta, hogy a nőt nem verték meg. A hölgy erőteljes alkoholos befolyásoltság alatt volt, amikor megérkezett egy közeli üzletbe, ahol agresszíven viselkedett, fenyegetőzött. Az üzlet alkalmazottai kihívták a helyi rendőrséget, ám amíg azok kiérkeztek, valaki már konfliktusba keveredett vele. Nem lehet beazonosítani, hogy ki volt az illető, akivel összetűzésbe került, az üzlet alkalmazottai nem látták, a térfigyelő kamerák felvételei alapján komolyabb verekedés nem történt, csak kisebb összecsapás. Amikor munkatársaink a helyszínre értek a nő a földön hevert, mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték – nyilatkozta László Szabolcs, aki szerint az "áldozat" volt a konfliktus kiváltója. A nő tudomásuk szerint nem szenvedett súlyos sérüléseket – tette hozzá.

Nevét nem vállaló forrásunk szerint egy rendszeresen alkoholizáló, hajléktalan nőről van szó, akit a városban konfliktusos életmódjáról ismernek, az elkövető pedig egy, a közelben élő fiatal lehet, akinek a családtagjaival korábban összetűzésbe keveredett a hölgy. Forrásunk azt állítja, hogy a BMW tulajdonosa, akitől az első infókat szállító, arra járó olvasónk visszariadt szerda este, nem vett részt a konfliktusban, ő csak ott lakik a környéken.

A megyei rendőrség szóvivője szerint feljelentés mindezidáig nem történt az ügyben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."