Itthon » Kék fény

Ők vezettek ittasan hétvégén

Több sofőrt elkaptak a rendőrök. Voltak, akik ittasan közlekedtek, voltak, akik nem megfelelő gépjárművezetői engedéllyel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendork-01
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. augusztus 24., 12:16
1 hozzászólás. 

Augusztus 21-én 15 óra 5 perckor állították meg a Bethlenfalvi úton az 57 éves, székelyudvarhelyi R. D.-t, aki mopeddel közlekedett, ittasan. Leheletében 0,48 mg/l alkoholt találtak.

A Cipészek utcában szombaton 12 óra 5 perckor érték tetten az 53 éves, szintén székelyudvarhelyi G. D.-t, aki bejegyzetlen gépjármű volánja mögé ült.

Vasárnap 6 óra 20 perckor állították meg a 41 éves, székelyudvarhelyi G. T.-t, aki ittasan vezette gépjárművét. A mérőműszer 0,44 mg/l alkoholt mutatott ki leheletében.

Az ittas sofőröket kórházba kísérték, ahol további vizsgálatokat is végeztek, ellenük eljárás indul.

Szintén vasárnap kapcsolták le 17 óra 20 perckor Siménfalván a 33 éves siménfalvi A. A.-t, a férfi nem megfelelő jogosítvánnyal közlekedett és ittas volt (0,21 mg/l). Akárcsak a 28 éves farkaslaki S. B., akit szintén alkoholos állapotban (0,32 mg/l alkohol), nem megfelelő jogosítvánnyal kapták el.

Agache Constantin közlekedési osztályvezető azt is elmondta portálunknak, hogy egy magyarországi ittas vezetőt is tetten értek, őt még pénteken 18 óra körül. A magyarországi S. S. Felsősófalván 70 km/h-s sebességgel közlekedett, és mint kiderült leheletében 0,40 mg/l alkohol is volt.

A közlekedési osztályvezető hozzátette, hogy két személyt szabálytalan előzés, egy személyt pedig elsőbbség meg nem adása miatt bírságoltak meg.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-08-24 15:33:01
Székely ember sosem iszik vezetés közben.
Addig a felesége fogja a kormányt.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."