Itthon » Kék fény

Halálos baleset történt a Szenes Napok helyszínén

Autóbusz gázolt el egy székelyudvarhelyi fiatalt a hétvégi kultúresemény helyszínén. A gázolást a buszsofőr és az utasok sem vették észre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsiejszaka
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. szeptember 07., 09:13
0 hozzászólás. 

Információnk szerint a rendőrséget hétfőre virradóra, hajnali három órakor értesítették, de a baleset egy órával korábban történhetett. Gheorghe Filip megyei rendőrségi sajtószóvivő szerint a Kalonda tetőn, az országútról a farkaslaki Szenes Napok helyszínéhez vezető földúton történt a baleset, ahol holtan találták a 26 éves székelyudvarhelyi S. Z.-t, akit – mint utólag kiderült – egy autóbusz gázolt el.

A szóvivő a baleset körülményeiről annyit tudott mondani, hogy a parajdi, 41 éves S. A. által vezetett autóbusz éppen a nézők egy részét vitte az országút felé, ám sem a buszsofőr, sem pedig az utasok nem vették észre, hogy elgázolták a fiatalt, az is lehet, hogy tolatás közben történt a gázolás. Egyelőre nem lehet tudni a baleset pontos körülményeit, még azt sem közölte a rendőrség, hogy a sofőr, illetve az áldozat ittasak voltak-e. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folytatja tovább a nyomozást.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."