Itthon » Kék fény

Autós üldözés a Bethlen negyedben - FRISSÍTVE

Szemtanúk szerint filmbeillő jelenet, autós üldözés volt szerda hajnalban Székelyudvarhely utcáin.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-11
Illusztráció Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. december 16., 09:41
3 hozzászólás. 

Egyik olvasónk fél nyolc körül lett figyelmes a hatalmas hangzavarra. Bár lakása ablakából nem látta a jelenetet, de olyan erősen szirénázott a rendőrautó, hogy megébredt. Elmondása szerint több rendőrautó is lehetett.

Egy másik forrásunk úgy tudja, a rendőrök egy külföldi rendszámú Audi márkájú személygépkocsit üldöztek. Információink szerint rutin közúti ellenőrzésnek állt ellen az autó sofőrje, majd elhajtott. A rendőrök üldözőbe vették, de sikerült megszöknie előlük.

A Helyi Rendőrség nem vett részt az akcióban, de őket is értesítették az esetről, és ők is keresik az említett gépkocsit - tudtuk meg a helyi rendőrségtől.

FRISSÍTÉS: Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivő megerősítette értesüléseinket, ezek szerint reggel hét óra után nem sokkal valóban egy francia rendszámú személygépkocsit vettek üldözőbe a rendőrök, mert nem állt meg a felszólításukra. A szóvivő 10 óra után arról tájékoztatott, hogy bűncselekmény, személyi sérülés nem történt, de az autót és vezetőjét még mindig keresik a rendőrök.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
banyaszhunor01
2015-12-16 11:19:04
Frank Martin te vagy az? :D :D
avatar
hahaha
2015-12-16 11:33:16
Látom, hogy fb-on mindenki erre élvez, hogy dejó , hogy elmenekült és megleckéztette a rendőröket. Azért kíváncsi lennék, hogy akkor is ilyen boldogak lennének-e ha valakit az autó elgázolt volna...
avatar
jutacs
2015-12-18 13:29:59
Undok román rendőrök, állandóan molesztálják a tisztességes székely embert, az ember már nem is robbanthat egy kicsit kedvére, néhány öl fát sem vihet haza az erdőből, egy lopott kocsit sem szedhet darabokra, már nyakán a zsaruk.
Micsoda erkölcsök, micsoda pocsék világ!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."