Itthon » Kék fény

Kocsit loptak Keresztúron

Tömegverekedés, autólopás, eltűnt kislány és részeg járművezetők tették boldogabbá a megyei rendőrök karácsonyát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-12
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. december 28., 14:55
0 hozzászólás. 

A Hargita megyei rendőrség elégedett az idei karácsonyi statisztikával, nem volt különösebb incidens, de néhány említésre méltó kihágás azért történt az ünnepi hétvégén.

Gyergyóalfaluban egy 14 éves kislány tűnt el, de szerencsére sikerült sértetlenül visszavinni őt a szüleihez.

Székelykeresztúron autót loptak karácsony estéjén, a tolvajokat keresi a rendőrség. Az autót egy mezei úton találták meg, mintegy 200 méterre attól a helytől, ahol a tulajdonos záratlanul hagyta, a kulcsok pedig a kesztyűtartóban voltak. A javítási költségek körülbelül 9000 lejre rúgnak - áll a rendőrség közleményében.

Csíkszépvizen a helybéliek és a gyimesiek verekedtek össze, összesen mintegy 25 személy. Közülük nyolcan orvosi beavatkozást igénylő sérülést szenvedtek. Az ügyben civakodás, rongálás és csendháborítás miatt indult eljárás.

A szesz rossz útra vezet

Az idén is a legtöbb gond a közúti balesetekkel volt, bár kevesebb, mint tavaly. Négy baleset történt a megyében. Egy Korondon, ahol az autóvezető nem jelezte irányváltoztatási szándékát, ezért összeütközött egy másik autóval és súlyosan megsérült. Egy szekeres ütközés pedig a 13A országúton, Csíkszereda közelében következett be és anyagi kárral járt.

Ugyancsak anyagi kárt okozott az a járművezető, akinek a leheletében 0,78 mg/l alkoholt találtak, miután egy székelyudvarhelyi hídfőnek ütközött. Egy másik autóvezetőnél 0,66 mg/l alkoholt mutatott ki a szonda, ő 5 gépkocsit ütött meg Csíkszeredában. Alkoholos állapotban még két sofőrt buktattak le, egy székelyudvarhelyi leheletében 0,87 mg/l alkoholt, amíg a csíkszeredaiéban 1,05 mg/l szeszt mutatott ki a mérőműszer.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."