Itthon » Kék fény

Vicces bankrablási kísérlet a keresztúri Transilvania Banknál

Pénzt kért a kapucnis ember a női alkalmazottól, az meglökte, erre kiment. Az ügyész sem tudja, minek sorolja be az ügyet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Illusztráció
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2016. január 03., 12:11
0 hozzászólás. 

Kollégánk jelezte, érdekes bankrablási kísérlet történt Keresztúron. Értesülései szerint december 30-án, fényes nappal, egy álarcos bement a helyi Transilvania Bank kirendeltségébe, aztán el is futott. Nem tudni, hogy fegyver volt-e nála, csak azt, hogy a kísérlet nem sikerült, és az illető elmenekült. Illetve azt is, hogy a rendőrség nyomoz az ügyben.

Megkeresésünkre Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivő elmondta, értesítették őket az ügyről, de eléggé érdekes az eset. Egy kapucnis ember bement a bankba, egy női alkalmazottól pénzt kért, az meglökte, erre kiment. Fegyver nem volt nála, és maszk sem volt rajta. Filip szerint az ügy besorolása nehéz, az ügyész is ezen gondolkodott, minek lehet ezt minősíteni. Mert lopási kísérletnek nem, rablásnak sem, legfeljebb koldulásnak.

A szóvivő szerint a rendőrség foglalkozik az üggyel, mert nem lenne jó, ha elszaporodnának az efféle események, de egyelőre a rablási kísérlet helyett esemény-kísérletnek (tentativă de eveniment) minősítené az ügyet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."