Itthon » Kék fény

Inkább ittunk, mint robbantottunk szilveszterkor

Egyetlen petárdás baleset sem volt olyan súlyos, hogy mentőt kellett volna hívni a sérült személyhez. Hasfájás és hasmenés viszont nagyon sok volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

petarda
Nem sérült meg senki a durrogtatásban
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 03., 17:53
0 hozzászólás. 

Szilveszter napja és az újév első napjai nem teltek eseménytelenül a mentőszolgálat számára, de szerencsére az ilyenkor előforduló súlyos égési sérülésekből nem volt, petárdabalesetért sem hívtak mentőt, de hat részeg embert kórházba kellett vinniük a mentősöknek.

A december 31. és január 3. közötti négynapos időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint tíz személyt szívproblémákkal, hatot agyvérzéssel vitt el a mentő, egy szívinfarktus is volt. Huszonegyen magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, hat várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas emberek száma tizenhárom volt, testi sértés miatt két ember került kórházba, négyen pedig csonttörés miatt. Három közlekedési baleset történt, ezekben hatan megsérültek.

Pillanatnyi elmezavarral, illetve depressziós állapotban összesen nyolc személy került kórházba, hatot pedig ájulás miatt kellett bevigyen a mentő. Rángógörcs miatt nyolc ember került kórházba, nehéz légzés miatt pedig tizenegy. Egy ember gyógyszerrel akart öngyilkos lenni, de nem sikerült, megmentették a mentősök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."