Itthon » Kék fény

Folytatja az akciókat a rendőrség

Nem lehet hátradőlni Udvarhelyen, mert a rendőrség továbbra is bárhová betoppanhat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

maszkosrendorok
Fotó: illusztráció / Comisarul.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 11., 10:43
4 hozzászólás. 

Az ellenőrzési akciók tovább folytatódnak Székelyudvarhelyen – közölte portálunkkal Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő, de arra a kérdésünkre nem adott választ, hogy meddig tartanak még az ellenőrzések. A város több pontján továbbra is masszív rendőri jelenlét tapasztalható, a közlekedésben fokozottan ellenőriznek, illetve a kereskedelmi és a vendéglátó egységekbe is bemennek.

Szerdán estefele a Tábor-lakótelepi Elit bárba és a Szentimre utcai G. Cafféba is maszkos rendőrök mentek be, az ott tartózkodókat igazoltatták, ellenőrizték a biztonsági berendezéseket, majd távoztak. 

Azt is megkérdeztük, hogy igaz-e az a híresztelés, hogy Hargita megyén kívüli rendőregységek is bekapcsolódtak az udvarhelyi ellenőrző akciókba. A szóvivő szerint erről szó sincs, azonban azt hozzátette, hogy a megye más településeiről is tartózkodnak rendőrök a városban, például Balánbányáról.

Az akciót folytatják, mert eddig eredményesnek bizonyult, mondta Filip, aki arra a kérdésünkre, hogy miért alkalmaznak minden kis kihágásért, szabálytalanságért büntetést a rendőrök, azt válaszolta, hogy a törvény mindenkire egyformán vonatkozik. A kis törvényszegésért kisebb büntetés jár, a bűncselekményért pedig bűnvádi eljárás – mondta Filip, aki a hét első napjainak statisztikáját péntek délelőttre ígérte.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blackbird
2016-02-11 11:30:40
" azt válaszolta, hogy a törvény mindenkire egyformán vonatkozik" Tenyleg????!!!!!
avatar
bdbogyo
2016-02-11 11:56:12
Pedig az elmúlt évek 1-sek és 2-sekről szóltak. Hmmm...
avatar
ooloo
2016-02-11 14:33:24
balkán
a törvény mindenkire egyformán vonatkozik"

MUUUHHHAAAAAHHAAHHAAAAAAAAAAA!!!
avatar
petergal79
2016-02-11 18:56:41
Egyenjoguság nincs és nem is lesz soha, a törvény sem mindenkire egyformán vonatkozik mondhat a rendőrségi szóvivő amit akar, itt csak a szegény emberek látják kárát ennek az ellenőrzés sorozatnak a kárát. Hadlám azon személyekből akik miatt ez van hány került rendőrkézre egy sem de ennek leple alatt megbüntettek egy csomó szegény embert. A kisebb vétségeknéll pedig kellene legyen FIGYELMEZTETÉS nem egyböl büntetés kedves szóvivő úr. De itt sajnos az a lényeg hogy minél jobban megnyúzzák a népet.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."