Itthon » Kék fény

Nagyon haraptak a kutyák a héten

A szokásosnál több kutyaharapást jegyeztek a héten, öngyilkossági kísérlet is volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

A megszokotthoz képest több sérülést okoztak a kutyák
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 21., 20:09
0 hozzászólás. 

A február 15. és 21. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonnégy személyt szívproblémákkal, tizennégyet agyvérzéssel vitt el a mentő, és hat szívinfarktus is volt. Negyvenketten magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizennégy várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma ötvenhat volt, testi sértés miatt egy ember került kórházba, nyolcan csonttörés, tizenkilencen pedig traumák miatt. Három közlekedési baleset történt a megyében, ezekben hatan sérültek meg. Ittas állapotban négy embert vittek a mentők kórházba, pillanatnyi elmezavar miatt pedig tizenkilenc személyt láttak el. Hét kómás és három allergiás esethez is riasztották a mentőszolgálat munkatársait.

Ájulás miatt tizenhárom emberhez ment ki a mentő, rángógörcs miatt hatan kerültek kórházba, nehéz légzés miatt harmincketten, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig négy személyt kellett bevinni. Egy öngyilkossági kísérlet volt és két égési sérülés. Hasmenés miatt nyolcan, kutyaharapással összesen hatan kerültek kórházba az elmúlt héten.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."