Itthon » Kék fény

Mentő vitte az embereket Gyimesből Csíkszeredába

Tömeges ételmérgezés történt, de egyéb baj is akadt a héten, például négy közlekedési balesethez is mentőt riasztottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mentoauto-0324-04
Sok sérültet vitt a mentő kórházba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 07., 10:19
0 hozzászólás. 

A február 29. és március 6. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhét személyt szívproblémákkal, tizenhármat agyvérzéssel vitt el a mentő, és öt szívinfarktus is volt. Negyvennyolcan magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, húsz várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma ötven volt, testi sértés miatt öt ember került kórházba, heten csonttörés, tizenkilencen pedig traumák miatt. Négy közlekedési baleset történt a megyében, ezekben öten sérültek meg. Ittas állapotban hét embert vittek a mentők kórházba, pillanatnyi elmezavar miatt pedig tizenhat személyt láttak el. Négy kómás és hét allergiás esethez is riasztották a mentőszolgálat munkatársait.

Ájulás miatt tizenegy emberhez ment ki a mentő, rángógörcs miatt hatan kerültek kórházba, nehéz légzés miatt ketten, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig öt személyt kellett bevinni. Hasmenés miatt tizenkilencen kerültek kórházba, kutyaharapás miatt egy embert vitt el a mentő. Gyimesközéplokon hét ember kapott ételmérgezést, mindannyiukat mentővel kellett a csíkszeredai kórházba vinni. Két ember akart öngyilkos lenni a héten, az egyik vegyszert ivott, a másik gyógyszereket vett be – mindkettejük életét megmentették a mentősök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."