Itthon » Kék fény

Udvarhelyi munkabalesethez is hívtak mentőt

Munkavégzés közben sérült meg egy alkalmazott, és egy halálos közlekedési baleset is történt a héten. Mindkét eset Udvarhelyszéken zajlott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mentoskep
Két embert újraélesztettek
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 20., 21:52
0 hozzászólás. 

A február 14. és 20. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonkét személyt szívproblémákkal, tizenkettőt agyvérzéssel vitt el a mentő, és négy szívinfarktus is volt. Harminckilencen magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és tizenöt várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma ötvenkettő volt, testi sértés miatt hat ember került kórházba, hárman csonttörés, huszonhatan pedig traumák miatt. Négy közlekedési baleset történt a megyében, ezekben hárman megsérültek, vasárnap hajnalban egy személy elhunyt. Egy munkabaleset is történt, Udvarhelyen sérült meg egy munkás az elmúlt héten.

Ittas állapotban hét ember került kórházba, pillanatnyi elmezavar miatt pedig tizennégy személyt láttak el a mentőszolgálat munkatársai. Öt epilepsziás, két kómás esethez, valamint két égési sérüléshez is riasztották a mentőszolgálat munkatársait.

Ájulás miatt kilenc emberhez ment ki a mentő, rángógörcs miatt négyen kerültek kórházba, nehéz légzés miatt huszonöten, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig egy személyt kellett bevinni. Gyomorrontás miatt tizenegyen, asztmás rohammal nyolcan kerültek kórházba.

Két személy gyógyszerrel öngyilkosságot kísérelt meg, de mindkettejüket megmentették. Egy idős asszony az ereit vágta fel, de őt is megmentették. Két embert újraélesztettek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."