Itthon » Kék fény

Négy gyalogost gázolt el az átjárón

Ittasan vezetett egy udvarhelyi férfi, csütörtökre virradó éjszaka négy embert ütött el a Romarta előtti gyalogátkelőn.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsiejszaka
Ittas állapotban volt a sofőr a gázolás idején
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. április 21., 09:51
3 hozzászólás. 

A baleset éjszaka 1 óra előtt tíz perccel történt a Kossuth Lajos utca átjáróján, a városközpontban. A rendőrségi jelentés szerint a 44 éves udvarhelyi L. A. a Kossuthból a Városháza tér felé közlekedett autójával, amikor a gyalogátjárón négy, szintén helybeli személyt gázolt el: az 56 éves P. K.-t, a 27 éves P. S.-t, a 29 éves P. E.-t és a 23 éves P. A.-t. Súlyos sérülés szerencsére nem történt, de mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A rendőrségi kivizsgálás során kiderült, hogy az autóvezető ittas volt, a mérőműszer 0,91 ezrelék alkoholt mutatott ki a leheletében. A rendőrök a városi kórházba kísérték vérvételre, ennek eredménye több mint 0,80 ezrelék lett – L. A.-nak tehát ittas vezetésért is felelnie kell az ügyészségen, de emellett testi sértésért is eljárás indult ellene.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
titkosugynok
2016-04-22 12:15:42
A szabajosan kozlekedo negy szemely, a Marton Aron terrol, tartott a Taxi megallokozponba.. A Romárta cipos uzletfeloli járdárol biztonságosnak vélték az atkelést, a taxisok iranyaba. Ugyanis a balesetet okozo jarmu, sebessegebol, es tavolsagabol itelve a sofor konnyeden megalhatott volna, vagy ha mar atlepte a normalis kozlekedesi felteteleket akkor elranthatta volna a kormanyt, a testi es lelki serules elkerulesenek erdekeben, hiszen Szerda ejszaka 00:45-kor mint altalaban, most sem volt nagy a forgalom! Mikor leleptek a jardarol 3 lepest tettek az atjaron, s kozben mar eleg kozel kerult hozzajuk a jarmu, de egyertelmunek gondoltak, hogy a sofor fekezi a jarmuvet! De nem, ugy elutotte oket, mintha ott sem lettek volna, frontalisan nekiment a gyalogosoknak!! Így veszelynek tette ki, a negy gyalogos eletet, illetve 5 eletet olthatott volna ki, hiszen a 27 eves P.S terhessegenek 7-dik honapjaban tart!..
avatar
titkosugynok
2016-04-22 12:16:07
Miutan elutotte oket, sajnalatot es segítokeszseget nem mutatva, kocsijaval hatra huzott, es ott hagyta oket a foldon... Az egyik sebesult, futott utanuk, es az Alexandria cukrazda elott utolerte, es kirantotta az anyos ules feloli ajtot (ketten ultek benne), majd segítsegert kialtott -hívjak a Mentot, es a Rendorseget! Ezutan kiszalt a sofor L. Attila, aki agresszivan kozeledett, es azt mondta: "erovel felfekusztok a kocsira!, -na mivan erossen megutotteteke magatokat??" (Kerdezte csufondarosan)., "tudom mire megy ki a jatek..., de nem baj, hosszu meg az elet" (uvoltott fenyegetozoen)! Majd kesobb a rendorok jelenleteben is fenyegetozott... Remeljuk a vetkes sofor megkapja melto bunteteset! Es jogositvanyat vegervenyesen bevonjak, így nem teszi kockara masok eletet!!!
avatar
pendulum
2016-04-22 13:37:36
Cselekedet
Kedves Titkosügynök,

Nagyon jó, hogy megosztotta velünk a részleteket, de ha ön mint (feltételezett) szemtanú nem fog tanúskodni a vétkes sofőr ellen akkor sajnos annyit ér az egész mint nótában a sej.
Ha nem ön a szemtanú akkor elnézését kérem.
Sokszor azért fullad kudarcba minden mert az emberek nem képesek kiállni embertársaik mellett.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."