Itthon » Kék fény

Hárman akartak öngyilkosok lenni

Négy, sérüléssel járó közlekedési baleset történt, a pünkösdi búcsún nem volt sok dolguk a mentősöknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

ongyilkossag2
Két ember gyógyszer-túladagolással akart végezni magával
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 16., 09:38
0 hozzászólás. 

A május 10. és 15. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint húsz személyt szívproblémákkal kellett kórházba vinni, és öt szívinfarktus is volt. Negyvenhatan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és húsz várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonhárom volt, testi sértés miatt öt ember került kórházba, tizenegyen csonttörés, huszonnyolcan pedig traumák miatt. Négy közlekedési baleset történt a megyében, ezekben három ember megsérült.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhét pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, öt kómás esethez, valamint tizenöt ájuláshoz is riasztották. Hét ittas személyt kellett kórházba vinniük.

Nehéz légzés miatt huszonöten, rángógörcs miatt tizenegyen kerültek az ügyeletre, és volt két gyomorvérzés is. Hasmenés miatt tizenöt ember került kórházba.

A kutyaharapások száma három volt, egy személy patkánymérget evett, három embert méhcsípés-allergia miatt kellett kórházba vinni. Két személy gyógyszertúladagolással akart öngyilkos lenni, egy ember vegyszert ivott ugyanebből a célból, de mindhármukat megmentették.

A csíksomlyói búcsú a mentősöknek csendes volt, hiszen csupán néhány bokaficamot kellett ellátniuk, illetve előfordultak magas vérnyomásos esetek, szívpanaszok is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."